1-3 dagen levertijd

Familiebedrijf sinds 1961

Bezoek ons op 1 van onze markten

Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden.

DEFINITIES (ARTIKEL 1)
We hebben geprobeerd onze algemene voorwaarden simpel en duidelijk te formuleren. Mocht een definitie niet duidelijk zijn neem dan contact met ons op.

IDENTITEIT (ARTIKEL 2)
1.Wij zijn F.C.H. Seegers, ook wel: Seegers Fournituren

Kvk:  18125853

BTW: NL 8012.93.704.B01

2. U kunt ons zo bereiken:

Mailen:                        info@seegers-fournituren.nl

Langskomen:            Op onze markten tussen circa 8.00u en 16.00u op de volgende plaatsen
Dinsdag:  Krimpen a/d IJssel (Nachtegaalstraat)
Woensdag: Berkel en Rodenrijs (Kerkstraat)
Donderdag: Capelle a/d IJssel (Stadsplein)

Schrijven:                  Loonsedijk 14, 4926 RL Lage Zwaluwe

Bekijken:                   Instagram.com/seegersfournituren

Vrienden worden:   Facebook.com/seegersfournituren

 

TOEPASSELIJKHEID (ARTIKEL 3)
1. In onze algemene voorwaarden staat wat wij voor u doen en wat wij van u verwachten indien u een bestelling bij ons plaatst. Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder uw aandacht te brengen.
2. Als wij bij bepaalde producten aparte voorwaarden aanbieden, gelden de algemene voorwaarden ook.

HET AANBOD (ARTIKEL 4)
We geven duidelijk en eerlijk aan wat, wanneer, hoe en tegen welke prijs u producten kunt kopen. De afbeeldingen geven, samen met de omschrijvingen een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. U dient er wel rekening mee te houden dat door o.a. de instellingen en beeldkwaliteit van uw monitor kleuren onjuist weergeven kunnen worden.

DE OVEREENKOMST (ARTIKEL 5)
1. Als u een bestelling bij ons doet krijgt u daarvan een bevestiging per e-mail.
2. Wij nemen passende maatregelen om ervoor te zorgen dat u online kunt winkelen in een  veilige webomgeving.
3. U ontvangt alle informatie en gegevens die u nodig hebt bij uw bestelling. De meeste informatie vindt u ook op onze website.

HERROEPINGSRECHT (ARTIKEL 6)
Bent u niet blij met de producten? U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de producten te retourneren. Wilt u een bestelling retourneren? Mail dan naar info@seegers-fournituren.nl. Een voorbeeldmail voor herroeping vindt u onderaan deze algemene voorwaarden. Let op: producten die speciaal voor u afgeknipt worden kunnen niet geretourneerd worden. Zakelijke bestellingen zijn van het herroepingsrecht uitgesloten. We maken hier wel uitzonderingen op, waardoor het voor bedrijven meestal mogelijk is producten te retourneren. Als producten speciaal zijn ingekocht kunnen ze niet geretourneerd worden.

UW VERPLICHTINGEN TIJDENS DE BEDENKTIJD (ARTIKEL 7)
Tijdens de bedenktijd zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product uitpakken of gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Gebruikt u het product anders dan u in een winkel zou doen bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van het product en kan het zijn dat u minder geld terugkrijgt voor het product of het product niet meer kan ruilen

VERZENDKOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING (ARTIKEL 8)
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 10,00 bedragen voor verzending vanuit Nederland en maximaal € 20,00 voor verzending vanaf België of Duitsland.

VERPLICHTINGEN VAN SEEGERS FOURNITUREN BIJ HERROEPING (ARTIKEL 9)
Zodra u ons binnen 14 dagen aangeeft iets te willen retourneren zullen wij:
1.  U een bevestiging sturen van uw aanvraag.
2. U een nieuw product opsturen of uw betaling z.s.m. terugstorten.

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT (ARTIKEL 10)
U begrijpt vast dat u de volgende artikelen niet kunt retourneren:
Alle per meter afgeknipte artikelen te herkennen aan de eenheid “per meter”. Hieronder vallen o.a. alle soorten lint, kant, band, franjes, elastiek, koord, stof, vlieseline, tule, zwanendons.

DE PRIJS (ARTIKEL 11)
1. De prijs vindt u duidelijk vermeld bij alle artikelen. Mocht er bij wijze van uitzondering een foute prijs vermeld zijn, zullen wij dit direct na uw bestelling bij u melden per e-mail. Daarbij zullen wij dan ook vermelden of u de artikelen ontvangt voor de vooraf vermelde prijs of dat u een bedrag dient bij te betalen / terugkrijgt. U heeft natuurlijk het recht om de bestelling te annuleren.
2. Er kan verschil zijn tussen de door ons gehanteerde prijzen op de website of op de markt.
3. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
4. Verzendkosten binnen Nederland bedragen €  3,50 of € 6,95
Verzendkosten naar België of Duitsland bedragen € 8,95 of € 9,95

CONFORMITEIT EN GARANTIE (ARTIKEL 12)
Wij doen ons uiterste best u kwalitatief goede producten aan te bieden. Mocht er toch iets aan de hand zijn met het product, dan lossen wij het op.

LEVERING EN UITVOERING (ARTIKEL 13)
1. Wij doen ons uiterste best om u goed van dienst te zijn.
2. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Indien voorradig wordt uw bestelling binnen 1-4 werkdagen verstuurd. Als de bezorging van het product langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen leveren hoort u dat zo snel mogelijk. U kunt dan afzien van uw aankoop. Indien u al betaald had, krijgt u uw betaling zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) teruggestort op uw rekening.
3. Als een product niet meer geleverd kan worden zullen we hierover contact met u opnemen. In overleg met u krijgt u dan een alternatief product opgestuurd of u  krijgt uw geld teruggestort.
4. Bestellingen worden met DHL of PostNL verstuurd. Voor alle pakketzendingen ontvangt u een track & trace code. Overige bestellingen worden in de brievenbus bezorgd. Mocht een pakket op een servicepunt gebracht worden dient u er voor te zorgen dit pakket binnen een week op te halen. Anders wordt het pakket automatisch geretourneerd en dient u een tweede keer verzendkosten te betalen. Controleer uw adresgegevens altijd goed. Wij zijn niet verantwoordelijk voor niet bezorgde pakketen door verkeerd ingevoerde adresgegevens.

BETALING (ARTIKEL 14)
1. U kunt bij ons betalen via iDeal, Bancontact of middels overschrijving.
Na ontvangst van uw betaling maken we uw bestelling in orde.
2. Klopt er iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten.

BTW
Bij een bestelling ontvangt u een BTW factuur met Nederlandse BTW. U kunt met deze factuur de BTW in uw eigen land terugvorderen. Als u een BTW-vrije factuur wilt ontvangen kan dat vanaf een minimaal order bedrag van  € 50,00 (exclusief verzendkosten). Stuur in dat geval een mail met uw BTW nummer en de wens voor een BTW-vrije factuur. Wacht met betalen tot u de BTW-vrije factuur van ons heeft ontvangen.

KLACHTENREGELING (ARTIKEL 15)
1. Heeft u een klacht? Laat het ons dan snel weten door een e-mail te schrijven naar info@seegers-fournituren.nl. Probeer hierbij uw klacht zo duidelijk mogelijk te omschrijven.
2. We zullen uiterlijk binnen 2 dagen een reactie geven op uw klacht.

GESCHILLEN (ARTIKEL 16)
Op overeenkomsten tussen Seegers Fournituren en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

AANVULLENDE OF AFWIJKENDE BEPALINGEN (ARTIKEL 17)
Dit zijn onze algemene voorwaarden. Mochten onze voorwaarden in de toekomst veranderen vindt u dat terug op onze website.

 

PRIVACYVERKLARING
Seegers Fournituren hecht groot belang aan de privacy van onze klanten, daarom behandelen en beschermen we persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. In dit privacy statement informeren wij u over hoe wij met uw gegevens omgaan.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Seegers Fournituren kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruikt maakt van de diensten van Seegers Fournituren en / of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Seegers Fournituren verstrekt. Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:

 • Uw voor- en achternaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw e-mailadres

WAAROM SEEGERS FOURNITUREN GEGEVENS NODIG HEEFT
Uw adresgegevens worden door ons gebruikt om de bestellingen te kunnen verzenden. Mocht u uw gegevens niet willen geven kunt u ervoor kiezen om een pakket bij een DHL afleverpunt te laten bezorgen. Wij vragen om uw e-mailadres om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw bestelling. Uw telefoonnummer zullen wij alleen gebruiken om u te bereiken indien we u niet per e-mail kunnen bereiken met een vraag of opmerking over uw bestelling.

HOE LANG SEEGERS FOURNITUREN GEGEVENS BEWAART
Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard.

DELEN MET ANDEREN
Uw persoonsgegevens worden alléén aan derden verstrekt indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Seegers Fournituren verstrekt uw gegevens aan DHL en / of PostNL voor het versturen van bestellingen.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijderen sturen naar info@seegers-fournituren.nl. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVELIGEN
De bescherming van uw gegevens nemen wij zeer serieus, daarom nemen wij passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofd wijzigen tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@seegers-fournituren.nl. De website www.seegers-fournituren.nl is een website van F.C.H. Seegers en is als volgt te bereiken:

Postadres: Loonsedijk 14, 4926 RL Lage Zwaluwe

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 18125853

E-mailadres: info@seegers-fournituren.nl


Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Modelformulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en mailen wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 • Aan:          Seegers Fournituren
  Loonsedijk 14, 4926 RL Lage Zwaluwe
  info@seegers-fournituren.nl
 • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* herroept/herroepen*
 • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
 • [Naam consumenten(en)]
 • [Adres consument(en)]

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leegTerug naar webshop
    Scroll naar boven

    Op vakantie

    We gaan er even tussenuit. Daarom zijn we t/m 7 maart niet op de markt. Bestellingen geplaatst na donderdag 29 februari 12.00u worden op 11 maart verstuurd. Bedankt voor uw begrip